Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unimat S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masini pentru tencuit si pentru turnat sape, PFT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Va oferim o gama variata de masini pentru aplicarea materialelor mecanizate. Puteti achizitiona sau inchiria masina necesara. Va asiguram asistenta in santier la utilizarea masinilor marca PFt cat si service pentru acestea. Pentru santierele nealimentate cu energie electrica, va oferim posibilitatea de a inchiria un generator trifazic.

Masinile de tencuit marca PFT au o gama variata de utilizari:
- Masina de tencuit PFT G5 c amesteca si pompeaza continuu si complet automat mortarul uscat de fabrica, conceput pentru masini, pe baza de ipsos sau var si ciment cu apa, obtinandu-se un mortar omogen gata de aplicat.

- Pompa cu amestecare PFT RITMO PLUS M este compacta, conceputa a fi exploatata de o persoana. PFT RITMO PLUS este alimentata cu curent monofazic 230 V si poate aplica materiale prin stropire, cum ar fi: vopsele pe baza de dispersie, mase de spaclu, tencuieli decorative in stare uscata pulverulenta, lichida sau pastoasa, precum si tencuieli de baza cu granulatia de max. 3 mm.

- Pompa cu amestecare PFT RITMO POWERCOAT este destinata aplicarii prin stropire, cu ajutorul aerului comprimat, a maselor de spaclu pe baza de gips fara granula, aflate in stare uscata, pulverulenta.

- Masina pentru aplicarea materialelor decorative PFT SAMBA XL pe principiul „airless”, are sistemul de antrenare electric, la 230 V. Masina aplica prin stropire, fara aer si fara ceata de dispersie, o gama larga de materiale: mase de spaclu pe baza de dispersie, vopsele pe baza de dispersie, lacuri, emailuri, uleiuri, vopsele acrilice, latex, uretan, substante antifoc, substante de acoperire.
Din Gura in Gura