Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Unimat S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sisteme solare Roto
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemele solare Roto preiau energia solara prin panourile solare montate in acoperis si, cu ajutorul agentului termic si al pompelor, o transporta catre boiler, unde este inmagazinata. In boiler, apa calda poate fi folosita la nevoie.
Pentru mai multe detalii, vizitati www.fereastrademansarda.ro  

Roto Sunroof este disponibil, în functie de necesitati, in diferite pachete de sistem:

Pachetul ECO
Pachetul de baza pentru producerea apei calde menajere ce poate acoperi pana la 70% din necesar. Sistemul ECO poate fi integrat in sistemul de incalzire al casei si poate ajuta si la incalzirea locuintei.

Pachetul PREMIUM
Comparativ cu pachetul de baza, acest sistem are un design imbunatatit prin folia izolatoare argintie si anumite functii imbunatatite, de exemplu: regulator cu functie de racire a colectoarelor, aerisire integrata si termometre montate atat pe tur cat si pe retur. Pierderile de energie sunt reduse datorita izolatiei suplimentare, eficienta este crescuta prin tehnologia stratificata inovativa. La acest sistem este posibil sa fie integrata atat incalzirea piscinei cat si racordarea unui boiler suplimentar.

Modulul Fotovoltaic SRP 10/20
Instalatie fotovoltaica completa, cu o garantie de funcţionare de 80% si dupa 25 de ani de la instalare. Sistemul este alcatuit din: invertor, module solare de calitate superioara cu geam securizat, cabluri pentru energia electrica si sistem integrat de aerisire in partea din spate. Panourile se integreaza perfect in suprafata acoperisului datorita sistemului special de montare “Superflat”.
Din Gura in Gura